Allt har sin tid

För första gången på nio år så blir det en vår utan lamm på gården. Känner att det var rätt beslut jag tog i höstas. Även om det både känns lite tomt och man saknar att få borra ner näsan i dessa underbara, ulliga varelser och se dom busa runt i halmen. Bara att inse att allt har sin och just nu så är det skönt att slippa allt jobb med fåren, inser att jag lagt mer tid på dom än vad jag trott (eller velat erkänna för mig själv).

Tiden, det är alltid ett problem det här med tiden….den vill liksom inte riktigt räcka till allt man vill eller måste göra. Har senaste åren lagt större delen av min fritid till att byta ruttna brädor, fönster, skrapa färg och måla plus en massa andra underhållsarbeten som krävs för att saker och ting inte ska förfalla. Ibland så blir det lite övermäktigt och man tänker att nu räcker det, nu säljer jag gården och flyttar. Men sen så kommer dom här små ögonblicken som gör att man inte vill annat än att bo här på gården, trots att det är lite väl stort för en person, en Border collie och två katter.

Får det bara gå en månad eller två så kommer jag tänka; Oj, vad bra jag har det som får bo så här! Ljuset, vårsolen, fåglarna och värmen som så småningom kommer att återvända. När man vaknar av ljuset och hör tranorna spela ute på åkrarna. Då är man bra nöjd att bo så här! Men mitt löfte till mig själv den här sommaren får bli att satsa lite mer på mig själv och göra sånt som jag tycker är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s