Kan inte våren komma snart?

Bilder Erikshuset sommaren 003

Sitter på kontoret och vänder papper, ute blåser det riktigt kalla vindar så har ingen lust att gå ut och göra nåt. Fick två små kycklingar i kläckaren igår, det var lite oväntat. Slängde in några ägg i kläckare från en höna som tröttnade på att ruva, trodde inte dom skulle klara sig men tydligen så. Så nu finns det två små sötnosar som älskade barnbarnet Malte kan gosa med när han kommer på besök. Har en liten dvärg höna som ligger på obefruktade ägg som jag ska försöka få att adoptera dessa två. Ska finta henne ikväll när det bli mörkt få se vad som händer.

Igår fick jag äntligen iväg årets lammskinn för beredningen så till kommande marknader kommer det finnas många fina skinn att välja på.

Känns som om min kropp behöver lite sol och värme så det får gärna bli vår snart, kändes som vår igår men det gick över till idag. Tyvärr så ser det ut att bli lite snö till veckan och det känns ju sådär (även om det bara är februari än). Det positiva i tillvaron är att det redan börjat trilla in lite bokningar från sommargäster. Får bl a återkommande gäster, trevliga Solweig, Bosse och söta vovven Snobben som bodde hos oss för 7 år sedan är sugen på att besöka Hälsingland i sommar och valde då att bo hos oss igen. Sånt är alltid roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s