Eftertanke, fem år har gått

cropped-2014-05-21-010.jpg

Då var det dags igen att bli lite djupsinnig och fundera lite över livet som bara rullar på oavsett man vill det eller inte. Ibland vore det fint om man skulle kunna dra i handbromsen så man fick en chans att hinna ikapp sig själv lite. Det har redan gått 5 år sedan den fruktansvärda kvällen då vi förlorade vår älskade Lars, våra liv förändrades på ett ögonblick, brutalt och för alltid. Förlusten har förändrat mig som person och min syn på livet. Tiden har rullat på i en rasande fart. Är tacksam för allt stöd jag fått ifrån familjen, vänner, arbetskamrater och inte minst alla fina omtänksamma människor i vår härliga by.

Såg häromkvällen en dokumentär om några personer som var med i Tsunamin för drygt 10 år sedan. Dom hade förlorat sina män, fruar, barn och vänner, ingen trodde dom skulle orka leva vidare men konstaterade att det gör man. Dom sa precis det som jag ofta tänker och det är att tragedier händer människor hela tiden, varje dag, överallt. Det är det som är livet, man lever och man dör. Så har det alltid varit och vi som finns kvar är skyldiga att ta vara på tiden för vi vet aldrig hur länge den varar.

Så himla mycket har hänt under dom här åren. Jag har förlorat en del vänner men jag har samtidigt också träffat en hel del nya fina vänner. Fler nära och kära har gått bort, livet har rullat vidare utan att förbereda oss på vad som komma skall. Har blivit mormor till lilla fina Malte som i dagarna blir storebror. Det finns mycket att leva för och glädjas åt, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet så det gäller att ta vara på den tid man får!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s