Underbart är kort

img_0343

Mycket snö föll över större delen av landet under en vecka och redan är den på väg bort, men vi fick några riktigt fina dagar. Trädgården var full av rådjur, lavskrikor, talgoxar och domherrar, det var fantastiskt. Förberedelserna är i full gång inför årets julmarknad på gården, som vanligt har vi fler idéer än vad vi hinner förverkliga. Men som bonus så blir det då liksom legalt att ha julmarknad även året som kommer. Det som började som en liten galen idé har verkligen utvecklats till något helt fantastiskt när gården fylls till bredden av besökare under två dagar 🙂 ! I år har vi har vi utökat med en till utställare, det är Johanna Holmberg som säljer sina fina alster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s