Då var det vinter igen

img_0281

Sigge och jag ägnade fm till att elda ris i fårhagen, solen gnistrar i snön och det är precis lagom kallt. Man kan tro det är mars och inte november. Bara att hålla tummarna för att vädret håller i sig, vore kanon med en vit och solig vinter tycker jag. Hade besök av ett gäng domherrar igår som letade efter mat. Har aldrig sett domherrar här tidigare så jag ska nog hänga ut lite fågelfrö och nötter till dom. Rådjuren letar sig också ner i trädgården, dom äter fallfrukt och vindruvorna. Vi satt en vinranka efter husgrunden på Erikshuset när vi flyttade hit och det blir massor av vindruvor, tyvärr är dom så söta att det inte är gott att äta dom.

I eftermiddag ska vi sätta in innerfönstren i Erikshuset och börja förbereda för julmarknaden. Vi är lika förväntansfulla som vanligt efter ett år pyssel och planering. Inser att jag nog måste sätta ner plogkäpparna också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s