Då var ännu en sommar till ända

IMG_9347Tänk vad tiden går fort! Nu har ännu en sommar passerat och det är höst igen, på nåt sätt så är det också ok. Dom sista hyresgästerna för säsongen är här nu i helgen (ett fantastiskt trevligt gäng) och sen är det dags att förbereda Erikshuset för julmarknaden.  Det härligaste med hösten är den klara luften, alla naturens färger, flyttfåglarna och att skafferiet skogen är fylld till bredden med svampar och bär, det är bara att ta för sig. Man kommer in i ett lite lugnare tempo, man eldar i kaminen och tar det bara lugnt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s