Då har ännu en helg passerat

IMG_9442.JPG

Pionerna blommar och doftar nå alldeles fenomenalt gott den här helgen. Är så glad att jag anlade det här landet runt gamla flaggstången.

Förstår inte varför helgerna alltid går så fort, tycker aldrig arbetsdagarna försvinner lika fort?! Ägnade lördagen till att gotta mig i all ull som jag sparat, det ledde till att jag nu har ett tovat fårhuvud som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med det. Det är riktigt fint men ser mest ut som en halshuggen tacka eftersom huvudet saknar kropp….blir svårt att hitta ett användningsområde för den (men var rolig att göra).

Söndagen ägnades till att slå brännässlor i fårhagen och runt ladugården, det som blev klart ser kanonbra ut och fåren verkar nöjda. Får väl köra en vända till en kväll den här veckan då ryggen hämtat sig lite. Ikväll flyttade dom sista kycklingarna (som kläcktes helgen då vi hade vårmarknad) ut till nybörjarhönshuset. Dom var överlyckliga tills mina Orpingtonhöns som är hela 2 veckor äldre fick för sig att dom skulle visa vem som bestämmer. Dom lugnade sig ganska så fort och nu ligger alla sover i en stor hög. Är kväller för mig också nu, arbetsdag imorgon, sov gott gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s