Ullgarn från gårdens får

IMG_8720.JPGÄntligen är den här! Efter snart ett års väntan så är ullen från i höstas omvandlad till varmt och gosigt ullgarn. Vilken härlig känsla, veta att fåren gått här hemma på gården och mått bra. Dom har producerat ull som nu omvandlats till garn och som kommer värma händer och fötter i många år.

Garnet är ofärgad i en fin grå ton med en fantastisk silver lyster. Ullforum i Torsta har gjort ett kanonjobb och det var värt all väntan 🙂 ! Inom kort finns den till försäljning på hemsidan och på gården.

Tack fina fåren för all ullen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s