Knoll och Tott!

IMG_8478

När jag var liten hade jag två tama undulater, nu har jag två tama kycklingar! Så kan det gå när man tycker dom är så söta att man inte vill att dom ska flytta ut i ladugården. Nu bor dom i en marsvinsbur och flyger ut och sätter sig på min axel när jag matar dom. Precis som mina undulater när jag var liten 🙂 ! Funkar nu medan dom är dunbollar men blir knepigare när dom växer på sig och blir fullvuxna höns på 3,5 kg. Tillbringade kvällen framför tv med en brasa och lite bröd att knapra på, bättre blir det inte i kycklingsvärlden 😉 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s