Från raggsocka till prinsessa!

IMG_8359

Djurvärlden är bra fantastisk ändå! Igår så fick vi det där stackars bagglammet som ingen ville ta hand om, vi tog in det och gav honom flaskan. När jag efter tre timmar gick ut med honom igen så dyker den här fantastiska tackan upp (hon lammade också igår). Trots att hon redan hade två nyfödda lamm så bestämde hon sig för att ta hand om det stackars bagglammet. Han fick dia direkt och sedan dess så är dessa fyra oskiljaktiga! Dom har nu fått en egen box så vi kan stödutfodra henne. Gäller att hon inte tappar så mycket i hull, kräver en del energi att ge di till tre lamm.

Normalt så brukar det här vara direkt omöjligt att få andra tackor att adoptera andras lamm, brukar krävas en hel del övertalning. Tidigare kallades hon för raggsockan för hon är inte så stilig, lite raggig och sådär, men from nu så ska jag aldrig mer säga så om henne. Hon är min nya prinsessa! Av någon anledning så har hon fått något riktigt namn (raggsockan räknas inte) men nu ska jag fundera ut något riktigt vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s