Jag har blivit mamma

IMG_8313

Vilken galen dag, först lammade Elsa och Esther tidigt i morse, sen blev det lugnt. Tänkte jag skulle sova en stund eftersom jag hade varit uppe i natt. Sov 1,5 tim, gick ut och där var det kaos. Helt plötsligt fanns där tre lamm till, två levande och ett dött?! Utan förvarning hade Helsingetackan också lammat, två fina lamm. Det var lamm överallt och ingen verkade riktigt hålla reda på vems som var vems, vi redde ut saken tillsammans men då drabbades Esther som fött det döda lammet (som fick två levande tidigt i morse som hon då tog hand om så fint) av någon slags förvirring och ville inte kännas vid ett av dom som hon fick i morse.

Efter många övertalningsförsök på Ester och sedan försök att få hennes dotter Elsa att adoptera lill-lammet så gav jag upp. From nu så är jag lamm-mamma, det blir lite vaknätter och vällingvisp ett tag nu då. Samtidigt så är det lite mysigt och jag vet att när Sigge kommer hem så kommer han bli till sig och försöka övertala oss att det är hans 🙂 ! Synd bara att hundar inte kan nappa flasklamm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s