Gömda skatter sen förr

2015-07-13 014

Ibland gör man saker som man inte blir så där jättenöjd med, lite så är det med b l a ett av sovrummen i Erikshuset. När vi var på sluttampen av i ordningsställandet av huset  inför första uthyrningssäsongen så tog orken och lusten för att slänga ut mer pengar på huset slut…kan bli så ibland! Vi slängde upp en billig, anskrämlig tapet som gör en sjösjuk när man går in där (tämligen smaklöst). Står i valet och kvalet, tapetsera om vs måla tapeten med en fin matt grön färg som matchar kakelugnen?!  Känner att det är dags att fixa till det där som inte blev så där himla lyckat och som vi bestämde oss för att vi skulle göra senare. Lyfte på gamla linoleummattan i sovrum 1 och hittade ett fint trägolv under, ta da vilket skattfynd! Samma tur i sovrum 2. Då blir golvfixet inte särskilt dyrt, bara lite arbetstimmar och svett så har vi snart såpa skurat golv i bägge sovrummen nere. Det blir trevligt i kombination med att det nu går att elda i en av kakelugnarna 🙂 !

Lättade även på dom ditspikade masonitskivorna på en av innerdörrarna och finner att dom går att fixa till med lite ny dörrspegellist. Inte heller världens jobb men det kommer göra enorm skillnad. Har hittat list i Solna men ska försöka hitta på närmare håll istället. Men det är väl ändå dags att hälsa på Malte m familj snart igen ändå så jag ska ju åt det hållet i alla fall.

Även låskistorna på dörrarna behöver nyckar och lite fix, bestämde mig snabbt för att försöka renovera dom befintliga när jag såg vad nya kostade…

Med våren kommer arbetslusten 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s