Då var man färdigfirad och livet rusar vidare

2015-07-13 002

Då får man väl se sig själv som färdigfira, jag har fyllt 50 år och det har firats rejält med en underbar resa till varmare breddgrader tillsammans med min fantastiska familj.

Här hemma har lammen börjat anlända en efter en. Ute är det  +4,7 grader trots att klockan är 19,19 och snön försvinner med en rasande fart. Bokningsförfrågningarna inför sommaren har redan börjat trilla in. Tänk vad tiden går fort, det här måste ha varit kortaste vintern i världshistorien. Det är bara att börja planera vad som ska hinnas med den här sommaren, har som vanligt en väldigt många idéer som jag skulle vilja förverkliga. Tyvärr så måste nog slutmålningen av fönstren på ladugården och lite fix på huset fixas först. Men får man en tidig vår och rivstartar så kanske det blir det där uteköket nere i trädgården i sommar ändå!

Hittade den här underbara kortet på mina älskade pioner, minns den här dagen då dom fyllde hela Erikshuset med sin underbara doft!

Kliar riktigt i odlingsfingrarna och imorgon åker nog första fröna i jorden. Två vackra rosa Mårbacka pelargoner pryder redan köksfönstret 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s