Dunboll nr 2 och nr 3

IMG_7637

Vad var det jag sa, det blev nytt liv till helgen 🙂 ! Nu har dunboll nr 2 och 3 kommit, sista ägget ser lite dystert ut. Kan vara så att lilla kycklingen dött i ägget eller så blir vi överraskade imorgon när vi vaknar. Är ett fasligt pipande i tvättstugan nu med småkycklingarna och av någon anledning så förstår katterna att det är förbjuden frukt (nu litar jag inte på dom ändå för jag vet att dom har både en och två rävar bakom öronen).

När man är förkyld och känner sig klen så har man all tid i världen att surfa på nätet och läsa om allt möjligt (och omöjligt). Miljöförstöringen, tiggarna, näringsvärdet som sjunker i vår mat, flyktingarna, politikerna, IS, alla onödiga krig, arbetslösheten, folkhälsan. Man känner sig inte direkt piggare av att läsa om allt detta, man kan inte låta bli att fundera hur världen kommer se ut om 100 år. Hur ska vi ta oss ur den situation som vi befinner sig i?

Plötsligt känner man sig lite ytlig som när ens största problem för tillfället är att det inte finns frukt hemma så man kan göra en riktigt god fruktsallad (när det är det enda som skulle smaka nu när man är förkyld). Det är ingenting på TV:n och vi hittar ingen bra film på Via play, klockan är nu 21:39 och vi har absolut ingenting att göra……orkar inte göra någonting heller det är det som är så himla tråkigt! Jäkla förkylning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s