Hur gick det här till?

IMG_7576

Ibland kan man få sig både positiva och negativa överraskningar. Det här man ser på bilden kan man nog räkna till dom negativa, när vi kom ut till traktorn i söndags så hade dörren gått i ”1 000 000” bitar. Inte kul! Men som tur var så finns internet och snabba leveranser så efter tre dagar så satt en ny dörr på plats igen. Tur man har en duktig gårdskarl som kan fixa det mesta!

Men nu till dom roliga, det kvittrar i äggkläckaren och en kyckling är på väg ut så imorgon är man med smått igen 🙂 ! Är ganska häftigt att det börjar kvittra i äggen innan dom är kläckta. Vore jag kyckling så skulle jag få panik, dom ligger i dom där trånga, stenhårda äggen, pickar ett litet hål och sen kan dom bli liggandes upp till ett dygn (ibland mer)  innan dom är ute. Som blivande kycklingmamma så får man också nästan panik för man vill hjälpa dom ut. Nu vet jag att det inte är någon bra idé för det är en process dom ska gå igenom och ”gulesäcken” ska krypa in i magen.  Bara att ge sig till tåls och vänta tills imorgon!

Kommer nog vakna tidigt imorgon 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s