Nytt liv till helgen

2016-01-03 050.JPGTill helgen har det gått 21 dagar sedan vi startade upp kläckaren så då borde det vara dags för lite nytt liv på gården. Tyvärr visade det sig att alla gåsäggen var obefruktade när jag lyste dom (vilket jag misstänkte dom skulle vara eftersom det är så tidigt på säsongen).  Vi får nu hålla tummarna för gåsen som ligger och ruvar ute i stallet att hon ger bättre resultat.  Fyra st av hönsäggen verkar gå fram i alla fall så vi väntar med spänning 🙂 !

Sitter hemma sjuk med en härlig förkylning, ont i bihålorna och snyter var. Inte det absolut mysigaste man kan vara med om. Funderar över livet, gungar i mormors gungstol och smider planer inför sommaren. Skulle vilja arrangera en hönsbytardag, har funderat på det i många år. Dom har det på flera ställen runt om i landet och jag har även besökt en del, är himla mysigt! Man säljer/byter lite höns, tuppar, ankor, gäss, kaniner, hantverk och annat lite smått och gott! Få se om idén verkar lika bra när jag är frisk igen 🙂 !

Är även sugen på att skaffa skoter igen, var på gång förra vintern men det blev inte av (berodde på snöbristen). Nu när vi har snö igen och jag misstänker det kommer vara en hel del skotrar i farten till helgen så suger det i skotertarmen. Försöker diskutera med mig själv om hur ofta kommer jag att ha tid att åka och kommer vi ha snö i framtiden eller blir det endast ett onödigt köp?! Som det ser ut nu så verkar det inte ens vara snösäkert i fjällen?!

Jag gungar vidare i min gungstol, funderar och planerar, det är ju halva nöjet. Man behöver inte verkställa nåt utan bara fantisera lite 🙂 !

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s