Kallt och härligt

Både snön och kylan har kommit till Rengsjö, vi har haft ner mot -27, nästan lite väl mycket. Fåren stallades in i ett nafs för att inte vattnet ska frysa i ladugården. Dom blir nu inne fram till lamningen i mitten på mars. Gamla Esther såg ut att brunsta så Teddy II var alldeles till sig, hoppas det inte stämmer för då får hon sommarlamm igen. Men det blir som det blir 🙂 ! Gässen fortsätter att värpa, är sugen på att lägga sex till ägg i äggkläckningsmaskinen men jag inväntar och ser om det är någon av damerna som får för sig att ruva. TV-gåsen är väldigt pysslig med äggen så vi håller tummarna.

Nu är man glad över att bergvärmen verkligen blev installerad, konstant 22 grader i hela kåken utan att man behöver anstränga sig! Kan inte bli bättre!

20140124 005

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s