Vi längtar

2015-06-13 009

Vi är nu inne i januari och ute börjar kylan göra sig påmind. Man måste ändå säga att vi haft en fantastisk höst. Mycket sol, milt väder och många fina dagar. 2016 har precis tagit sin början och man börjar drömma sig bort och fantisera om vad man ska ta sig för i år. Har så många drömmar och idéer som jag skulle vilja förverkliga. På något sätt så har det blivit allt viktigare sedan vi förlorade vår älskade Lars. Livet är så skört och helt plötsligt är det slut. Det gäller att ta vara på tiden och leva livet fullt ut medans man kan.

Som alltid så längtar jag efter våren och sommaren, hela gården lever upp då. Erikshuset fylls av liv, det dukas upp till fest i stora salen.  Alla blommorna, grusgångarna, lammen, hönsen och gässen som spatserar omkring på gården. På tal om gässen så har dom börjat lägga ägg nu, sex ägg har det blivit redan. Dom har åkt in i äggkläckningsmaskinen eftersom gässen inte är intresserade av att ruva ännu. Förhoppningsvis så dyker det upp sex stycken små ulltussar inom tre veckor.

Planen i år är att göra lite förbättringar i Erikshuset innan uthyrningssäsongen tar sin början. Drömmen om ett sommarcafé/butik börjar ta form. Kreativiteten är det inget fel på, det som brister är tiden. Jag känner att 2016 kommer bli ett bra år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s